İletişim
Sektörler
Süt ve Süt Ürünleri
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Et ve Et Ürünleri
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Hayvancılık ve Yem Sanayii
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Hazır Gıdalar
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Şekerli Ürünler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
İçecekler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Meyve, Sebze ve İşlenmiş Ürünler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Unlu Mamuller
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Kozmetik, İlaç ve Kimyasal Ürünler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
İnsan Sağlığı
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Ürünler
Haberler
Videolar
Soru-Cevap
Kurumsal
HAKKIMIZDA
SERTİFİKALAR
KARİYER
İletişim
TR
EN
Ürün
Diasis ULV (Pulverizasyon Cihazı)
Video
Hypet Aqua ® Su Mikrobiyolojisi
Makale
Alerjen Kontrolünde, Protein Kalıntı Testi
Ürün
HyFly Air
Video
Koagülaz Pozitif Stafilokok Analizi
Makale
Suda Koliform / E. coli: Kapsamlı Bir İnceleme
Ürün
HyPass (Antimikrobiyal Dezenfektanlı Paspas)
Video
HyPass (Antimikrobiyal Dezenfektanlı Paspas)
Makale
Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?
Tüm Ürünler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
Tümü
Sütte Soda Test Kiti
Hypet Aqua ® Su Mikrobiyolojisi
Süt ve Süt Ürünlerinde Türk Gıda Kodeksi Yönünden ...
ET VE ET ÜRÜNLERİ
Tümü
Minkübatör
Proteon Express Hızlı Alerjen Testleri
Beggiatoa Bakterisi Nedir?
HAYVANCILIK VE YEM SANAYİİ
Tümü
Suda Koliform/E.coli Tespit Kiti
Salmonella ve Listeria Bakterileri Bilgi Videosu
Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl ...
HAZIR GIDALAR
Tümü
Sütte Soda Test Kiti
90 Derecelik Açı İle Doğru Numune Alma Yöntemi
Ketçap Nedir ve Nasıl Üretilir
ŞEKERLİ ÜRÜNLER
Tümü
Steril Numune Alma Poşetleri
Koagülaz Pozitif Stafilokok Analizi
Pekmez Üretimi
İÇECEKLER
Tümü
Diasis ULV (Pulverizasyon Cihazı)
90 Derecelik Açı İle Doğru Numune Alma Yöntemi
Membran Filtrasyon Yöntemi ile Mikrobiyolojik Anal...
MEYVE, SEBZE VE İŞLENMİŞ ÜRÜNLER
Tümü
Klordioksit Test Kiti
Hypet Aqua ® Su Mikrobiyolojisi
Kuru Kayısıda Kükürt Miktarı Tayini
UNLU MAMULLER
Tümü
Diasis ULV (Pulverizasyon Cihazı)
Koagülaz Pozitif Stafilokok Analizi
Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği...
KOZMETİK, İLAÇ VE KİMYASAL ÜRÜNLER
Tümü
Protein Kalıntı Testi
Salmonella ve Listeria Bakterileri Bilgi Videosu
Gıda Güvenliğini Tehdit Eden Kimyasallar
İNSAN SAĞLIĞI
Tümü
ArmaLamp
90 Derecelik Açı İle Doğru Numune Alma Yöntemi
Trans Yağ Nedir