GARLICON - Yumurta Tavukçuluğunda


 
 
Hayvan sağlığı ve üretim performansının artışında veriminizi katlayarak arttıran kârlı bir çözüm
 
Garlicon, yumurta tavuklarının genel sağlığına ve üretkenliklerine katkı sağlamak için yeme ve suya katılabilen, organosülfür bileşiklerince zengin, bitkisel özlerden elde edilmiş, doğal bir premikstir. Yumurta tavuklarının üretim oranlarına ve hayvan sağlığına katkıda bulunmaktadır.

 Faydaları

• Yumurtlama üretkenliğinin gelişmesine, yumurtlamayı ve yumurta ağırlığının artmasına, yumurta kırılmasının azalmasına ve kirliliğinin düşürülmesine yardımcı olur.
• Yemlerin daha yüksek oranda sindirilmesini sağlar.
• Sindirim sistemi mikroorganizmalarını, hayvan sağlığına katkı sağlayacak şekilde düzenler.
• Bifidobakteri, laktobasiller gibi faydalı mikroorganizmaları korur.
• Bağışıklık sistemini uyararak enfeksiyon görülme sıklığını azaltır.
• Düşük ölüm oranları ile kârlılığınızı arttırır.

Özellikleri
 • Etken madde organosülfür yapısı bozulmadan, en doğal hali ile standardize edilmiştir.
• Yüksek sıcaklıklara karşı dirençlidir.
• Raf ömrü uzundur. Ürün yüksek stabiliteye sahiptir.
• Etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
• Sıvı ve katı formda, uygulama alanına göre farklı konsantrasyonlarda tedarik edilebilir.
• FAMI QS hayvan yiyeceklerinin ve katkı maddelerinin doğrulanabilir güvenlik sertifikası kodu ile üretilmiştir.
• Yumurtanın tadına ve kokusuna etki etmez.

 
 
Garlicon’un Fonksiyonları
 
Garlicon bağırsak mikrobiyotasını (bifidobacteria, lactobacilli, vb.) düzenleyerek bağırsak florasının gelişmesini sağlar, immün sistemi (bağışıklık sistemini) kuvvetlendirir ve bunun sonucunda, zayıf bağırsak sağlığının neden olduğu hastalıkların oluşmasının engellenmesine katkıda bulunur. Kirli yumurta sayısı azalır. Besin sindirimi artar, bu da hayvanlarda kilo artışına neden olur.
 

 
Faydalı mikroorganizmaların artışına yardımcı olarak genel sağlık durumunu iyileştirir. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek hastalıkların ortaya çıkmasını azaltır. Bağırsak duvarının sağlığını geliştirerek tavukların besinlerinden daha yüksek oranda faydalanmalarını sağlar.
 
 

Sarımsak ve soğanda doğal olarak bulunan organosülfür bileşikleri bağırsak sağlığı ve besin emilimi üzerine olumlu etkileri nedeniyle yumurta üretkenlik oranları, ortalama yumurta ağırlığında, yumurtlama sayısında artışa ve kırık yumurta sayısında da azalmaya neden olarak, üretkenliği önemli ölçüde arttırmaktadır.
 
 
15 günlük uygulama sonucunda alınan dışkı örneklerinde ana bakteri gruplarının mikrobiyolojik analiz ile sayımı KOB/g dışkı olarak verilmiştir. Garlicon sindirim sistemi sağlığını iyileştirerek kirli yumurta sayısını azaltmaktadır.

* Farklı harfler kontrol grubu ile Garlicon ile tedavi edilen grup arasındaki anlamlı farklılıkları göstermektedir.

Sarımsakgillerden elde edilen ekstraktlar sindirim sistemi mikrobiyotasını düzenleyerek besin alımını arttırıp bağısıklık sistemini uyarmaktadır. Bunun sonucunda hayvanların genel sağlık durumundaki iyileşmeye paralel olarak üretim artışı da sağlanmaktadır.

 
• Üretimsel parametreleri geliştirir: Yumurta sayısı ve ortalama ağırlığında artış meydana gelir
• Kırık ve kirli yumurta sayısını azaltır
• Verimli yumurtlama süresinde artış sebep olur
• Mikrobiyotayı düzenler ve iyileştirir



•Bu broşürde sunulan sonuçlar bağımsız araştırma kuruluşlarınca kontrollü koşullarda elde edilmiştir. Farklı yönetim koşullarında sonuçların tekrar edilebilirliği etkilenebilir. Yapılan çalışmaların sonuçları DOMCA teknik servis departmanından talep edilebilir.
•Ürünü kullanmadan önce teknik bilgi formunu ve malzeme güvenlik bilgi formunu dikkatlice okuyunuz.
•Teknik bilgi formu dışındaki dozlarda kullanımı istenmeyen etkilere sebep olabilir.
•Diğer ürünlerle birlikte kullanımından kaynaklı herhangi bir uygunsuzluk raporlanmamıştır. Yine de farklı ürünlerle birlikte kullanımından önce test edilmesi tavsiye edilir.
•Sorularınız için Domca teknik destek birimiyle iletişime geçebilirsiniz Tel : 0 541 410 28 50
Garlicon'un Yumurta Tavukçuluğunda Kullanım Broşürü

İletişime Geç

İlgili Diğer Ürünler

GARLICON - Broyler Tavuklarda