Tüketime hazır yemekler (Çiğköfte, hazır salatalar, mantılar,
börekler, makarnalar, hazır yemekler)
Mezeler (Acuka, amerikan salatası, italyan salatası,
patlıcan salatası, makarna salatası, patates salatası, haydari, acılı ezme,
gavurdağı, tarator, humus, kısır, barbunya pilaki, şakşuka, fava, piyaz, çerkez
tavuğu, yoğurtlu semizotu, mücver vs.)
Et Ürünleri (sucuk, salam, sosis)
Uygulama Dozu
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0-1 - 1
gram arasıdır. Proallium DMC tamamen bitkisel özütlerden oluştuğu için ihtiyaca
göre kilogram başına 1 gramın üzerine çıkmasında bir sakınca yoktur.
Kullanım Şekilleri
Uygulama 1/5 - 1/10 oranında su veya yağ ile seyrelterek ürüne katma yada direkt olarak ürüne katma şeklindedir.