İletişim
Sektörler
Süt ve Süt Ürünleri
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Et ve Et Ürünleri
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Hayvancılık ve Tarım Ürünleri
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Hazır Gıdalar
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Şekerli Ürünler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
İçecekler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Meyve, Sebze ve İşlenmiş Ürünler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Unlu Mamuller
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Kozmetik, İlaç ve Kimyasal Ürünler
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
İnsan Sağlığı
ÜRÜNLER
VİDEOLAR
HABERLER
Ürünler
Haberler
Videolar
Soru-Cevap
Eğitimlerimiz
Kurumsal
HAKKIMIZDA
SERTİFİKALAR
KARİYER
İletişim
TR
EN
Ürün
Plastik Sarf Malzemeler
Video
Salmonella ve Listeria Bakterileri Bilgi Videosu
Makale
Hijyen Kontrolünde Yeni Dönem: ATP Testlerinin Geleneksel Mikrobiyolojik Yöntemlerle Karşılaştırılması
Ürün
Hytest Pro
Video
Bacillus cereus Analizi
Makale
Gıda Üretiminde Vardiya İçi Güvenlik Denetimleri: ATP Testleri ile Anlık Hijyen Kontrolü
Ürün
Suda Koliform/E.coli Tespit Kiti
Video
Yağ Kalitesi Test Stribi - Oil Quality Test Strip
Makale
ATP Testlerinde Numune Alma: Basit, Adım Adım Uygulama Rehberi
Tüm Ürünler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
Tümü
UV Lambaları
Suda Koliform/E.coli Tespit Kiti Uygulama
Süt ve Süt Ürünlerinde Türk Gıda Kodeksi Yönünden ...
ET VE ET ÜRÜNLERİ
Tümü
DiaPlas Filter Bag Stomacher Poşeti
Hazır Besiyerleri
Beggiatoa Bakterisi Nedir?
HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜNLERİ
Tümü
GARLICON - Broyler Tavuklarda
HyPass (Antimikrobiyal Dezenfektanlı Paspas)
Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl ...
HAZIR GIDALAR
Tümü
Laboratuvar Tezgahı
Minkübatör
Ketçap Nedir ve Nasıl Üretilir
ŞEKERLİ ÜRÜNLER
Tümü
Kurulama Paspası
Salmonella ve Listeria Bakterileri Bilgi Videosu
Pekmez Üretimi
İÇECEKLER
Tümü
Tab Yağ Çözücü ve Tab Kir Çözücü
HyPass (Antimikrobiyal Dezenfektanlı Paspas)
Membran Filtrasyon Yöntemi ile Mikrobiyolojik Anal...
MEYVE, SEBZE VE İŞLENMİŞ ÜRÜNLER
Tümü
ArmaLAMP
90 Derecelik Açı İle Doğru Numune Alma Yöntemi
Kuru Kayısıda Kükürt Miktarı Tayini
UNLU MAMULLER
Tümü
Laboratuvar Tezgahı
Membran Filtrasyon Sistemleri
Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği...
KOZMETİK, İLAÇ VE KİMYASAL ÜRÜNLER
Tümü
Kurulama Paspası
Hazır Besiyerleri
Gıda Güvenliğini Tehdit Eden Kimyasallar
İNSAN SAĞLIĞI
Tümü
Klordioksit Test Kiti
90 Derecelik Açı İle Doğru Numune Alma Yöntemi
Trans Yağ Nedir